ARMYBURZA

Přehled spolubojovníků v útvaru 040 v Terezín v roce nástupu 1968

Pro zapsání do útvaru musíte být přihlášen
Jméno spolubojovníka E-mail Telefon
Driák Zdeněk Údaje jsou viditelné až po přihlášení
Píďa Údaje jsou viditelné až po přihlášení

Vyhledej stávající nebo vlož nové fotografie spolubojovníků

Vzkazy od spolubojovníků

Píďa 29. 11. 2016
Zdeňku, Zdeňku...Ty jsi mi tehdy připravil takový šílený šok, že jsem ho už nikdy v životě - naštěstí - nezažil...Byl jsem první 2 hodiny na vojně, trenér fotbalistů mě kontaktoval, že prý hraju fotbal za TJ Rumburk a jestli chci hrát za Duklu Terezín!!! A že je na útvaru taky jeden kluk z Rumburku! Nějaký Driák !!! Já šťastně souhlasil, že chci hrát za Duklu a druhá radost, že je tam někdo z Rumburku a navíc ho znám ! Hned jsem Tě vyhledal a vesele se k Tobě hlásil!...Jaký to však byl šok, jak jsi mě seřval, že Ti tykám a takový kecy blbý!!! No to byla bomba!!! Tehdy jsem si přísahal, že se Ti pomstím, ale čas všechno zavál...Stačilo mi, že jsem to po letech řekl Pepikovi Zbyhlejovi...On je takový dobrák, omlouval Tě, ale já vím své...Ukázal mi i fotky z Vašeho setkání a pokecali jsme. Aspoň, že děláš takovou záslužnou věc a organizuješ setkání ...Ale musím přiznat, že i po tolika letech jsem to naše " setkání " nevydejchal...To bylo tehdy od Tebe hodně hnusný...Přitom jsme se znali...No, takový je život. S pozdravem Lapiduch - tehdy Píďa... P.S. Tak a teď vzpomínej, na koho jsi byl tehdy tak hnusný...Nebo jsi byl hnusný na víc lidí ? No to Tě tedy lituji...
Driák Zdeněk 09. 12. 2015
Dne 19.9.2015 se v Terezíně uskutečnilo cvičení a to po 45letech od odchodu do zálohy.Účast byla překvapivě velká a cvičení se povedlo.Další cvičení je naplánováno na září 2017.
Driák Zdeněk-písař 29. 05. 2015
Kdyby sem někdo zabloudil,tak v našem roce tj.68-70 byl velitelem roty mjr.Benka,vel.čety kpt.Bednář,vel.útvaru pplk.Holeček-to u roty ženijní,u roty řidičů byli kpt.Čechák,rtm.Boukal atd.
písaře 16. 04. 2015
kamarádi přihlaste se sem snad nám to pomůže při hledání po tolika letech
Založení útvaru
Přihlášení Registrace