ARMYBURZA

Přehled spolubojovníků v útvaru 4430 v Mariánské Lázně v roce nástupu 1980

Pro zapsání do útvaru musíte být přihlášen
Jméno spolubojovníka E-mail Telefon
Josef Údaje jsou viditelné až po přihlášení
Andrle Roman Údaje jsou viditelné až po přihlášení
kupilík josef Údaje jsou viditelné až po přihlášení
Zajac Anton Údaje jsou viditelné až po přihlášení
Krob Karel Údaje jsou viditelné až po přihlášení
Gala Ján Údaje jsou viditelné až po přihlášení

Vyhledej stávající nebo vlož nové fotografie spolubojovníků

Vzkazy od spolubojovníků

Gala Ján 25. 04. 2021
Nazdar Tono.Hej, som to ja.Zdravím spolubojovnika z vojenčiny.Teraz ale bývan v Ždani, odkial je aj F Juhas.Občas stretnem aj Petra Sopka, raz aj C. Peterčaka. Stretaval som aj D.Urbana, ten už dobojoval.Som rad,že aspoň jeden sa tu dostal na túto stranku.
Zajac Anton 14. 03. 2021
Nazdar Chlapi, narukoval som v októbri 1980-1982, Mariánske Lázne - Hamrníky, útvar 44 30, ako automechanik v dielni, za čias podplukovníka Šandy a náčelníka štábu Burika. Pridávam aj fotky, kto sa nájde môže sa ozvať. Pozdravujem Janka Gaľa- si to ty z Družstevnej pri Hornáde? ozv sa.
Andrle Roman 31. 07. 2013
Jo, za mne byl Ferenc ještě kapitánem, trochu průserář. Já jsem do Hamrníků přibyl na podzim 79 z péešky v Kolíně, jako rušič -průzkumník, tuším. Nebo jako starší mechanik? Už je to dávno. Nelíbilo se mi tam, tak jsem po Novém roce odjel domů. Ferenc to pochopil. Zdravím všechny spolupostižené. Byl to skutečný Absurdistán.
Pepa 05. 02. 2013
VÚ 4430 byl na rok osudem nejen pro mne ale i pro dalších pár desítek kluků. Když jsem začínal tak vznikl a při odchodu do civilu mi ho rušili, nebo nějak slučovali s útvarem majora Ference, který také v areálu sídlil historicky o něco dříve. Šílený Vlado Burik tam v tém době dělal NŠ a spolu se stejně starými kolegy čerstvě z důstojnické školy ( Husár, Palanský, Tantoš, Balko, Gazdarica aj.) pod velením důstojného otce Šandy se snažili dělat nám vojnu co "nejpoctivější". No je to mnoho let a z kasáren v Hamrníkách je v současné době už pěkně zrekultovovaná parková plocha bez jediné známky toho, co tam kdysi stávalo.
Založení útvaru
Přihlášení Registrace