ARMYBURZA

Přehled spolubojovníků v útvaru 0052 v Hajniště u Frýdlantu v roce nástupu 1971

Pro zapsání do útvaru musíte být přihlášen
Jméno spolubojovníka E-mail Telefon
Březina Vlastimil Údaje jsou viditelné až po přihlášení
Mego Jozef Údaje jsou viditelné až po přihlášení
Zbořil Karel Údaje jsou viditelné až po přihlášení
Macek Karel Údaje jsou viditelné až po přihlášení

Vyhledej stávající nebo vlož nové fotografie spolubojovníků

Vzkazy od spolubojovníků

Macek Karel 01. 05. 2016
Ahoj kluci sloužil jsem v té době také v hajništi. pokud máte zájem o kontakt skuste Káju Zbořila.Mám zde nějaké fotky kluků z roty a tablo ročníku 1952,tedy těch kteří narukovali v roce1971. Je zde pouze jeden problém a to že mému počítači čas od času dojde petrolej a mně trpělivost ale už to snad bude dobré,pošlu to na Káju,on s tím má jistě víc skušeností,jedná se o fotky Františka Dospivy který byl na rotě šofér a spal na hospodářské naproti bývalé basy kde jsem spával semo tamo také já.Sloužil jsem u POMky spolu s Oldou Škurkem. Ahojky Karel Macek Šumperk.
zbořil karel 03. 01. 2016
Vzkaz pro Jirku Seigeho!!!! Narazil jsem na Tvůj vzkaz na stránkách spolubojovníků. Jestli si ještě vzpomínáš, přebíral jsem od Tebe DIXE. K psovodům mě doporučil Jarda Gargela, s ním jsem byl učení. ze starších Želonka,Líbal,Zdráhal.....Vzhledem k datumu tvé návštěvy na těchto stránkách doufám že dáš o sobě vědět!!! Karel
starší psovod Seige Jiří 26. 03. 2014
V Hajništi jsem sloužil 1970 - 1972.Po PŠ na Grabštejně jsem byl na funkci staršího psovoda.Pár jmen si pamatuji, Mertina, Čecha,Jamricha a politruka Mazance.Z kluků Čecha.Čaveru,Hrdého,Žižku,Moravce,Švestku,Englmana.Z mladých Nepustila, Kukiho .Snad se někdo ozve.Rád vzpomínám na ty roky.
des. Vlastimil Březina 30. 10. 2012
Kamarádi, kteří jste sloužili ve vojenském ráji zvaném Hajniště, ozvěte se. Po tolika letech si jmen moc nepamatuji, jen některá: Chlebek, Mäsiar, Mego Naši supermazáci (mám dojem z let 1968-1970) se stále v Hajništi nebo Novém Městě pod Smrkem scházejí vždy 1. víkend v červenci. Já už jezdím do N. Města p. Smrkem 41 let, vzal jsem si odtud manželku, která tam má příbuzné. Kasárna už dávno nefungují, ale stojí. Hospoda U Kornouta je pořád.
Založení útvaru
Přihlášení Registrace