ARMYBURZA

Přehled spolubojovníků v útvaru 8192 v Kralovice v roce nástupu 1968

Pro zapsání do útvaru musíte být přihlášen
Jméno spolubojovníka E-mail Telefon
Slanina Jaromír Údaje jsou viditelné až po přihlášení
Jakoubek Zdeněk Údaje jsou viditelné až po přihlášení

Vyhledej stávající nebo vlož nové fotografie spolubojovníků

Vzkazy od spolubojovníků

Slanina Jaromír 29. 09. 2012
Narukoval jsem 1.8.1968 jako voj. zákl. služby byl jsem na pracovišti č. 1, veitelem roty mjr. Fašánek Dušan, technici npor. Tichá Rudolf, npor.Ponrt Miloslav, rtm. Sluka, velitel družstva Bernat Arnošt, po jeho odchodu do civilu jsem dělal velitele družstva. Npor. Ponrta a Tichého mám živě v paměti, bezvadný chlapi. Hrál jsem v Combu 69 /vítěz celoarmádního Asutu Kroměříž v roce 1969 a 1970,/náčelník hudby mjr. Kratochvíl Karel/. Zdravím spolubojovníky.
Slanina Jaromír 29. 09. 2012
Narukoval jsem 1.8.1968 jako voj. zákl. služby byl jsem na pracovišti č. 1, veitelem roty mjr. Fašánek Dušan, technici npor. Tichá Rudolf, npor.Ponrt Miloslav, rtm. Sluka, velitel družstva Bernat Arnošt, po jeho odchodu do civilu jsem dělal velitele družstva. Na rtn. Šťastného nepamatuji, npor. Ponrta a Tichého mám živě v paměti, bezvadný chlapi. Hrál jsem v Combu 69 /vítěz celoarmádního Asutu Kroměříž v roce 1969 a 1970,/náčelník hudby mjr. Kratochvíl Karel/. Zdravím spolubojovníky.
Arnošta Bernata 04. 06. 2012
Ahoj,Špeku! Snad si na mě vzpomínáš, byl jsem Tvůj mazák a byli jsme oba na Hadačce v "C" na pracovišti 1 ve skladišti 2.stupňů společne se Zdeňkem Smolejem,Milanem Horňákem,Petrem Šťovíčkem a ? SKLEROZA, velel nám perfektní npor.Rudla Tichý a hrozný Dušan Fašánek - šedý vlk. OZVI SE! Pokud si vzpomínáš na Frantu Mezka ze 4 má imeil mezekafranta@seznam.cz arnost.bernat@seznam.cz
Založení útvaru
Přihlášení Registrace