ARMYBURZA

Přehled spolubojovníků v útvaru 1752 v Přeštice v roce nástupu 1975

Pro zapsání do útvaru musíte být přihlášen
Jméno spolubojovníka E-mail Telefon
Míchal Honza Údaje jsou viditelné až po přihlášení
Novotný Zdeněk Údaje jsou viditelné až po přihlášení
Kolátor Jiří Údaje jsou viditelné až po přihlášení
Míchal Honza Údaje jsou viditelné až po přihlášení
Mikánek Jan Údaje jsou viditelné až po přihlášení
Kouřil Miroslav Údaje jsou viditelné až po přihlášení
Kouřil Miroslav Údaje jsou viditelné až po přihlášení

Vyhledej stávající nebo vlož nové fotografie spolubojovníků

Vzkazy od spolubojovníků

Kouřil Miroslav 05. 07. 2019
Tak pánové je to nedávno co jsem projížděl Přešticemi, tak jsem se jel podívat na základnu a kde nic tu nic. místo základny je postavená továrna na nějaký panely. Tak již zůstane jen v našich vzpomínkách. Mějte se Mirek
Míchal Honza 23. 11. 2018
Ahoj, tak opět malá změna, týká se to mobilu. Moje nové číslo je 720 943 907 Všechny moc zdravým Honza
Novotný Zdeněk 26. 06. 2017
Tak ahoj Honzo. Tebe si také trochu pamatuji. Na fotografii z Moskvy poznávám rovněž uvedené. Potom ještě první dole zprava je Milan Gonos z P-12. Druhý dole zleva je Václav Stibor z P-l2. Já jsem uprostřed nahoře. Dělal jsem na P-l2 vel. družstva. Na ostatních fotografiích jsme jako družstvo s kpt. Miroslavem Hemelíkem-velitele P-12.Ostatní si sice vybavuji ale jména mi vypadla z hlavy. S vámi jsem se setkal nejvíce na rotě, jako dozorčí. I já jsem se byl Přešticích a poté v Pernarci, kde jsem jako vel.družstva vedl přijímač, podívat. Všude je to zdevastované. Mám dojem, že s Tebou jsem v Moskvě zabloudil, neboť nás nechali na trhu a odjeli na Rudé náměstí. Já teda v Mauzoleu díky tomu nebyl, ale zase jsem bloudil metrem a pak uvnitř Kremlu. Možná, že se mýlím ale s někým jsem tam bloudil. Zatím ahoj. Zdeněk Novotný.
Mikánek Jan 21. 06. 2017
Ahojte , tak konečně jsem vás našel.Ještě tam poznávám Viléma Drobisze a Jardu Strnada.Ještě si to pořádně prohlédnu a zkusím si vzpomenout.
Honza Míchal 24. 10. 2016
Tak ještě jednou. Ahoj kluci, jsem rád, že se někdo ozval. Občas si na vojnu vzpomenu a samozřejmě na taky všechny co si pamatuju. Je to asi 5 let, kdy jsem se byl v Přešticích na základně podívat. Je to všechno zničený. Hodně jmen jsem zapomněl, ale na tý fotce z Ruska poznávám Honzu Mikánka, Láďu Zemana pak stojím já, a to je všechno. Jestli tam někoho poznáváte, tak dejte vědět. Honza Ještě bych chtěl upřesnit - ten první email už neplatí, platný je janmichal3@seznam.cz a mobil je stejný 736634381.
Honza Míchal 24. 10. 2016
Ahoj kluci,
Založení útvaru
Přihlášení Registrace