ARMYBURZA

Přehled spolubojovníků v útvaru 7481 v Jemnice v roce nástupu 1967

Pro zapsání do útvaru musíte být přihlášen
Jméno spolubojovníka E-mail Telefon
Kratochvíl Antonín Údaje jsou viditelné až po přihlášení
Smutný Viktor Údaje jsou viditelné až po přihlášení
Buriánek Jaroslav Údaje jsou viditelné až po přihlášení
MECHL Leopold Údaje jsou viditelné až po přihlášení
Hradil Václav Údaje jsou viditelné až po přihlášení
Petlachová Ludmila Údaje jsou viditelné až po přihlášení
Petlach Oskar Údaje jsou viditelné až po přihlášení

Vyhledej stávající nebo vlož nové fotografie spolubojovníků

Vzkazy od spolubojovníků

jaroslav zikmund 02. 04. 2023
Ozve se Ivo Schovajsa??
jaroslav zikmund 29. 03. 2023
hledám spolubojovníky z let1967-1969
Kadlec Vladimír 11. 12. 2013
Vážení přátelé, pátrám po mém kamarádovi Peterovi Máčajovi z Bratislavy-Petržalky, který měl sloužit jako spojař v letech cca 1968-1970 na vojně v Jemnici. Prosím o sdělení jakýchkoliv informací vedoucích k jeho nalezení. Děkuji Vám za Váš čas strávený nad tímto e-mailem a všem přeji pevné zdraví do dalších let. Vladimír Kadlec, Praha
jarmax@seznam.cz 01. 04. 2012
V roce 68 jsem byl na vel.baterii v topočetě v PŠ.Kpt.Verberger byl vel.baterie.Byl jsem tam duben - září 68.Jinak jsem sloužil u DO ve Znojmě.Mám na Jemnici perfektní vzpomínky,byli jsme tam bezvadná parta...Eda Jeníček z Mostu,Eda Novák z Litoměřic,Karel Tomek z Příbrami,Tomáš Janka ze Zlína a Jarda Buriánek z Rohatce u Hodonína....topografický náčelník byl mjr.Dokulil,solidní chlap...ozvi se Toníku....mám sdpoustu dotazů...
jarmax@seznam.cz 01. 04. 2012
Jemnice-město na skále.Nezapomenutelná byla stráž z 20. na 21.srpen 1968 v autoparku.V noci hukot letadel,PSáci naproti poplach o půlnoci,o půl druhé přijel DVT mjr.Princ/tehdy náč.klubu/ se zesílením stráže.Pak se nic nedělo,až po návratu ze stráže přijeli maďarské tanky.Za týden jsme měli stráž na muničáku u rybníka,tam už nás hlídal ruský tank a OT,pravidelně v 16 hod. jim vrtulník vezl proviant/asi/.Před 8 lety jsem tam byl,v budově měli jakési hnojivo,rybník zůstal,autopark jako v pralese,zámek opraven,likusáky nebyly a škvárové hřiště taky ne.Kpt.Verberger byl přísný ,ale spravedlivý.Rád vzpomínám.
A.Kratochvíl 16. 02. 2012
Poldo zdar! Protože jsem začínal také u TOP tak na Pavla Ryppela, P.Klučku, Marka, Žáčka, Vaculíka i Vinklera si s určitostí vzpomínám. Na VB jsem byl převexlován až po PŠ. Pavel Ryppel tam byl pak také. Jak jsi se mohl dočíst letos proběhl velmi úspěšný sraz. Pavel Ryppel se zúčastnil. Pokud bude Tvůj zájem trvat tak poskytni kontakt (maill, telefon, adresu), protože se určitě bude něco konat. Zatím není jisté kdy, ale spokojenost byla s poslední akcí velká. Když už jsi se ozval, tak mám dotaz. Nevíš něco o jménech Marušák, Bořuta Chudárek a Zábojník ? Scháněl se po nich Jarda Bouda (řidič u VB, jinak spoluorganizátor srazu, bydlí v Třebelovicích). Máme sice kontakt mj. na Zlíňáky Janiše, Poslušného, ale ti informace o jmenovaných nemají. Poldo, zatím se měj a případně se ozvi. Maill a telefon je uvedený výše. Tonda!
A.Kratochvíl 16. 02. 2012
pro administrátora: prosím vzkaz ze včerejška, tzn. z 15.2.2012 pro L.Mechla neuvádějte! Platí ten dnešní, tj. z 16.2.2012. Děkuji a omlouvám se. A.Kratochvíl
Leopod MECHL 12. 02. 2012
Tak vás kluci z ročníku 1967-69 zdravím.Já byl u TOP opravoval jsem zbraně vel. Harčár. Další voj.Ryppel,Klučka, Marek,automechanici Žáček,Vaculík,skladník malý Staňa Vinklér,motospojka Polášek.Byl jsem naposledy v Jemnici se podívat v roce 2008. Po odchodu armády je to mrtvé město. Jestli se vážně scházíte na Barchana tak se přidám.Nyní žiji ve Zlíně.
Viktor Smutný 23. 12. 2011
Zdravím vojína Bláhu.Dobře se na Tebe vzpomínám.Budu rád,když mě napíšeš něco o sobě a o tvém dění po vojně.Na vojenský život se jen tak honem nezapomíná.Moje emailová adresa je nahoře. Ahoj Vikin
A.Kratochvíl 10. 12. 2011
Pro: R.Bláha-To jméno mi něco říká (promiň)... Jinak dlouho připravované setkání se uskutečnilo ve dnech 17.-19.6.2011. Sešlo se nás 20 + kpt. Verberger, npor. Stříž a další a bylo přesně takové, jak jsme si přáli a představovali. Prostě setkání nemělo chybu. O další akci ještě není rozhodnuto, ale mám takové mrazení, že něco přijde. Pro ty, kteří se zúčastnili je komentář zbytečný. Pro ostatní jen to, že se všechno dá zorganizovat, je to časově náročné, ale výsledek stojí za to. Takže hoši zdar a neváhejte, přístě by mohlo být už pozdě!!! Tonda.
Rudolf Bláha 30. 10. 2011
Ahoj kluci! Byl jsem u VB jako radista (ČVO 602) - říjen 1968-duben69, pak jsem šel do PŠ v H.Brodě, kde jsem dosloužil vojnu. Viktor byl první mazák, kterému jsem mohl tykat. Taky jsem hrál v big beatu na VB a jezdili jsme za holkama do BOPO Třebíč atd....Dejte vědět o srazu, rád se zůčastním. Vzpomínám si na Martina Valentu a Vašáka. Zavedl jsem na stránkách ročník nástupu 1968, kde je na mně spojení.
Antonín Kratochvíl (-) 06. 06. 2010
Zdravím všechny, hlavně ty, kteří sloužili v r. 1967-1971. Pro informaci, začínáme se scházet v době, kdy se slaví BARCHAN. V r. 2009 byl "nultý ročník". Hoší je to po těch letech super!!! Má-li někdo zájem ozvěte se !!! Hlavně hoši z vel. baterie (kpt. Verberger).
Založení útvaru
Přihlášení Registrace