ARMYBURZA

Přehled spolubojovníků v útvaru - v České Budějovice v roce nástupu 1988

Pro zapsání do útvaru musíte být přihlášen
Jméno spolubojovníka E-mail Telefon
Paikrt Jaroslav Údaje jsou viditelné až po přihlášení
Čulen Oldrich Údaje jsou viditelné až po přihlášení
Šroub Údaje jsou viditelné až po přihlášení
Noga Daniel Údaje jsou viditelné až po přihlášení

Vyhledej stávající nebo vlož nové fotografie spolubojovníků

Vzkazy od spolubojovníků

Šroub 12. 02. 2023
Zdar chlapci, 1988 podzim, ČOT, velitel kpt. Tomášek. Nad ním ZVV Gajzler, ten se nás dost natýral.... Vildu Nonna jsem občas viděl, měli v Litomyšli hodinářství. Se mnou byl ještě Jirka Pospíšil, dělal výkonného u ČTZ, ale moc komunikativní není... Se sanitkou jezdil Hanzal, před pár lety byl ve zprávách, zastřelil se, bílej kůň. Jinak o nikom dalšim nevím, jen občas slyším o Jirkovi Prchalovi, jezdil s radarem u průzkumu.
Paikrt Jaroslav 10. 04. 2021
Ahoj kluci,sloužil jsem 88-90 u VÚ7411,pamatuji si na Vás,na Oldu si pamatuji dobře,byli jsme na jednom baráku.Ano major Bez pamatuji dobře ,to byl dobrej exot ale byla sranda,Na Dana Nogu pamatuji už matně ale trošku si ho vybavují,a ne Vojtu Vallo si pamatuji,měl nás v přijímači a byla s ním docela sranda.Jestli máte kluci Facebook tak dejte vědět,mam nějaké fotky z útvaru tak bych poslal,zrovna Oldu mám na fotce i Vojtu.Tak se ozvěte.Ahoj Pajky
d.noga@seznam.cz 05. 04. 2021
Ahoj Oldo. Tady je Dan Noga. Štábní krysa. Jak se vede?
Čulen Oldrich 02. 01. 2021
Ahoj, slúžil som v 88-90 u spojovacej čaty, mjr. Bez. Pamätám si aj na Tomáša Bendu a Vojta Valla. Najviac si pamätám na Vildu Nonna z Litomyšle. Ak máte niekto čas tak sa ozvite.
Založení útvaru
Přihlášení Registrace